دو فصلنامه توسعه علوم انسانی" به رتبه علمی – پژوهشی ارتقا یافت

نشریه "دو فصلنامه توسعه علوم انسانی" با صاحب امتیازی فرهنگستان علوم پس از بررسی در کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در تاریخ 1402/10/18 موفق به دریافت تأییدیه ورود به فرآیند ارزیابی و رتبه بندی نشریات علمی شد.

"دو فصلنامه توسعه علوم انسانی" نشریه تخصصی گروه علوم انسانی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران است که طی دو شماره در هر سال انتشار می­‌یابد. این نشریه مطابق معیارهای علمی و با امعان نظر به فضای فرهنگی – ارزشی جامعه و تحت نظر هیات تحریریه و استادان و پژوهشگران علوم انسانی تدوین می‌­شود و مقالات اصیل علمی و پژوهشی و برگردان آثار برتر علمی را در زمینه علوم انسانی منتشر می­‌کند.

این نشریه از شماره پنجم در فهرست مجلات علمی وزارت علوم قرار گرفته ، دانشجویان و استادان محترم می‌توانند از امتیازات آن بهره‌مند شوند.

مدیر مسئول و سردبیر این مجله دکتر سید مهدی الوانی می‌باشد.

پرتال نشریات علمی

این نشریه علاوه بر نسخه چاپی، در وبگاه https://hsd.ias.ac.ir قابل مشاهده و در دسترس علاقمندان است.

خبر اتقا به علمی - پژوهشی در سایت فرهنگستان علوم